Verbouw zolder Bennebroek

Een zolder van een familiehuis uit de jaren ’60 in Bennebroek is opnieuw ingedeeld. Hierdoor zijn de ruimtes veel efficiënter te gebruiken en zijn prettige, lichte kamers geworden. Bovendien konden extra energiebesparende maatregelen worden genomen.

Referentie

“Een warme en aangename zolder via een architect die goed luistert en helpt om uit meerdere oplossingen de beste te kiezen”

Gertjan Luiten heeft ons geholpen om onze zolder te moderniseren. Het was een nog al grote kamer met een donker rommelhok. Met Gertjan is het gelukt om een extra slaapkamer te maken én een slimme oplossing te krijgen voor de bergruimte. Verder is hij goed in de technische kanten van het vak: we wilden een extra-geïsoleerd dak tegen warmteverlies, een betere geluidsisolatie van de vloer en eigenlijk ook meer isolatie langs de wanden.

Dat is allemaal gelukt, dankzij de uitgewerkte tekeningen met voldoende aandacht voor details en materiaalgebruik. Hiervoor heeft hij meerdere opties en schetsen gepresenteerd en toegelicht. Gertjan communiceert rustig en prettig, geeft (ongevraagd!) inzicht in hoe ver het is met de afspraken over zijn uren-inzet. En ook de raming van de bouwkosten hielp bij het maken van keuzes. En met de tekening wist de aannemer precies wat we van hem verwachten; dus geen misverstanden bij de uitvoering. Het resultaat is een moderne zolder, waar we graag gebruik van maken. Van harte bevelen we Gertjan aan. Kees de Vries & Ella Visser

Projectdata

Ontwerp: als zelfstandig architect
Opdrachtgever: fam. De Vries – Visser

Terug naar overzicht
Top