Nieuw in Nijkerk

Hartelijk welkom op mijn site!

Vanaf 2014 ben ik actief als zelfstandig architect in Nijkerk.
Met meer dan 15 jaar ervaring bij grote en bekende architectenbureaus zoals Inbo Architecten en BDG Architecten, maar ook als zelfstandig architect in mijn vorige woonplaats. Een selectie van relevante gerealiseerde ontwerpen treft u aan onder ‘projecten’. Bewust richt ik mij op particuliere bouw, verbouw en kerkbouw. Daarnaast kunt u met al uw andere vragen over bouwplannen en/of architectuur bij mij terecht.

Deze site wil op een toegankelijke manier mijn diensten en ervaring laten zien.
Daarnaast biedt deze weblog de mogelijkheid breder en verder te kijken dan alleen de eigen bouwpraktijk. Ze richt zich ook op algemene ontwikkelingen op het gebied van bouwen, architectuur en 3D. Graag houd ik u op de hoogte van nieuwe items door mijn nieuwsbrief per email. Als u mij dat doorgeeft dan ontvangt u die periodiek.

Ik ben benieuwd naar uw reactie op deze presentatie van mijn werk op het internet. En mocht het u goed bevallen, dan verwacht ik u in de toekomst zeker nogmaals te mogen ontmoeten. Wellicht zelfs in Nijkerk. De stad in het midden van het land, met de mooiste kerktoren!

5 reacties

 1. Henk Jan Veerman schreef:

  Mooie site, goed te begrijpen voor niet-architectuurkenners.
  Met iemand die zo’n toegankelijk verhaal vertelt moet het wel prettig samenwerken zijn.
  Mensen die Gertjan Luiten kennen, weten dat hij inderdaad zo werkt.
  Aanbevolen!

  Bijna jammer dat ik zelf geen bouwplannen heb…

 2. Anne Meint schreef:

  Gertjan,

  complimenten voor deze fantastische website. Een absolute aanrader welke ik in mijn (in)directe omgeving zeer zeker zal aanbevelen.

 3. Thea van den Heuvel schreef:

  Beste Gertjan,
  Dat ziet er mooi uit: goeie site; helder en inspirerend.
  Dus gefeliciteerd en op naar mooi werk en natuurlijk ook een voortzetting van onze goeie samenwerking,
  Veel plezier en succes,
  Hartelijke groeten
  Thea
  http://www.th-fotografie.nl

 4. Soenil Kanhai schreef:

  Dag Gertjan,

  Wat bijzonder om je werken nu gevisualiseert te zien! Ik vertrouw op een succesvolle onderneming. Als positieve referent zal ik je zeker aanbevelen in mijn netwerk.

  Groet Soenil

Plaats een reactie

*

Top