Visie

Uw wensen én het respect voor de fysieke omgeving van de locatie, vormen de kern van waaruit ik een ontwerp maak. Met het ontwerp wil ik toegevoegde waarde geven aan u en de omgeving. In het bijzonder vindt u dat terug in de beleving, herkenbare vormen en karakteristieke materialen van het gebouw. Ik kijk verder dan standaardoplossingen of ontwerpen.

Kleine en grote opdrachten

Het maakt niet uit hoe groot een opdracht is. Ik besteed evenveel aandacht aan kleine opdrachten als aan grote opdrachten. Mijn doel is dat ik voor u een plan op maat maak, dat tegelijk inspirerend en realistisch is.

Duurzaamheid

Duurzaamheid betekent voor mij bestendige relaties aangaan en daar verantwoordelijk voor voelen. De keuze voor duurzaamheid heeft uiteraard gevolgen voor de keuze van materialen en techniek. Daarnaast betekent het ook iets voor het ontwerpproces. Mijn ervaring is dat goede ontwerpprocessen betere plannen oplevert. Daarmee ligt duurzaamheid in het verlengde van kwaliteit.

Kwaliteit

Om kwaliteit te realiseren zijn heldere afspraken en vertrouwen belangrijk voorwaarden. (zie werkwijze). Ik ben geregistreerd architect en lid van de brancheorganisatie Bond van Nederlandse Architecten.

Logo Architectenregister BNA-logo

Top