Gertjan Luiten
Uw vraag is mijn inspiratie

Gertjan Luiten

Ruim 15 jaar heb ik ervaring als architect van zeer diverse ontwerpen, van meubel tot een woonwijk.
Mijn insteek is onderzoekend en luisterend, zonder op voorhand te kiezen voor één specifieke ontwerpstijl. Daarmee lever ik mooie,
creatieve en doelgerichte ontwerpen die passen bij uw ideeën. Uw vraag is mijn inspiratie.

Neem alleen af wat u ook echt nodig heeft!

U bepaalt zelf wat u nodig heeft.
Hieronder kunt u aangeven waar uw interesse naar uitgaat. Ik neem daarna contact met u op.
De eerste persoonlijke afspraak daarna is vanzelf kosteloos en vrijblijvend!

Inspiratie

Kansen laten zien! Mogelijkheden benoemen! Dat is het eerste wat ik voor u kan doen. Ter inspiratie. Niet abstract maar heel toegankelijk en persoonlijk, in een gesprek, schets of voorbeeld. Inspiratie kost u niets, maar leidt meestal wel tot een goed doortimmerd plan. Het biedt u houvast als u met (ver-)bouwplannen begint of verder wilt.

Visualisatie

Maar hoe ziet het er nu echt uit? Hoeveel ruimte heb ik straks en hoe kan ik die indelen? Een 3D visualisatie kan veel verhelderen, u ervaart beter wat u krijgt. Daarom maak ik graag visualisaties. Dat kan zijn als een ruimte waar u, zichtbaar op uw tablet of computer, zelf doorheen loopt. Maar ook als fotorealistische afbeeldingen of als een video. De keuze is aan u! Zie 3D Visualisatie

Techniek

Om een plan te realiseren zijn bouwtekeningen met omschrijving van kleuren en materialen nodig. Bouwtekeningen zijn er in diverse soorten, van heel globaal tot zeer gedetailleerd en ieder voor een eigen doel. Alle soorten kan ik u leveren, maar vaak hebt u ze allemaal niet nodig! Graag geef ik u advies welke tekeningen u nodig heeft.

Begeleiding

Voor een succesvolle verbouwing of nieuwbouw is van belang dat u vroegtijdig nadenkt over het gunnings- en bouwtraject. Op welk moment is het verstandig om een aanbesteding te doen, of hebt u al een aannemer? Wie coördineert de (ver)bouw? U kunt van mij betrouwbare en professionele begeleiding verwachten. Als u dat wilt, neem ik de gehele bouwbegeleiding voor u waar.

Maak een afspraak
[contact-form-7 id="94" title="Contactformulier"]
Top