Architect Gertjan Luiten gaat verder als KYK architecten

Wie mij kent weet dat het nooit mijn ambitie is geweest om als solist mijn werk te doen.

Afgelopen jaar kwam een vriend en collega bij mij met de vraag of ik zin had om samen op te trekken. Jorris Hoste. Hij had een architectenbureau in Capelle aan den IJssel en zocht samenwerking. Na een periode van ongeveer een jaar waarin we intensief hebben samengewerkt, hebben we ervaren dat 1 + 1 meer is dan 2!
Daarop hebben we besloten om samen onder één naam verder te gaan: KYK architecten.

De focus van KYK architecten ligt op het ontwerpen en realiseren van woon- en zorggebouwen.

Ons motto: ‘KYK architecten waar wonen en zorg samenkomen!

KYK architecten is gevestigd in Gouda, maar door de huidige corona-uitbraak werk ik nog veel op mijn kantoor aan huis. Uiteraard blijf ik ook daarna beschikbaar voor werkzaamheden in het midden van het land en kunnen wij in Nijkerk afspreken.

Een mooi voorbeeld van een plaatselijk werk is de realisatie van een robuuste vrijstaande woning in het poldergebied van Nijkerk. Het huis met een hoog ambitieniveau op het gebied van energiezuinigheid en duurzame materiaaltoepassingen wordt voor het eind van dit jaar opgeleverd.

Niet voor niets hebben we daar samen een bouwbord geplaatst.
Op een mooie toekomst!

Top